Alla inlägg under oktober 2009

Av eson - 8 oktober 2009 07:00

Nu gäller det fokusering idag på tenta plugg det enda viktiga sen skriva tentan imorn sen 2dagar av att umgås med nära och kära.. jag ska se till att sambon är nöjd när jag åker så kanske förhållandet lever ett tag till, känns som konstgjord andning och livräddning skett några gånger under tidiga delen av hösten redan. Nej anstränga mig lite för att ge det en chans till. Om det inte blir ett riktigt bra möte med en vän jag inte träffat på länge, hettar det till så får han veta att jag ska flytta isär och vill han något mer med mig är valet lätt då slutar livsuppehållande åtgärderna med sambon.

Plugga nu så jag kan känna mig förtjänt av att åka utomlands med skolan i en vecka..

Tenta imorn. plugg till 17 sen iväg till kvällskurs och tentaplugget är över och det är bara att hoppas på det bästa.

Av eson - 7 oktober 2009 20:16

Så nu har jag och sambon diskuterat vad  bråkade om och hur jag upplevde honom som hotfull vilket han inte alls förstod att jag hade känt. annars har pluggandet inte gått så bra måste skärpa mig får sitta inatt och plugga, känns inte som om något fastnar känns som att jag taggat ner och nöjer mig med godkänt på kursen vilket inte alls är bra men jag är inte intresserad längre utan känns bara som att jag måste hålla ut så jag får läsa nästa kurs som nog är bättre.

Att vi pratade om bråket och om hur han har omvärderat massa saker som får mig att framstå som dlig och misslyckad ger mig en tydligare känsla av att jag måste göra något åt förhållandet och det enklaste är ju att flytta, klart att det går att lösa på andra sätt men jag är inte beredd att ändra mitt liv som han vill att jag ska vara för att verka mer lyckad och framgngsrik. Jag tycker om mitt liv, jag gillar att jobba kväll och ha dagarna fullspäckade och han tycker kontortider är bäst och att det är ett misslyckande att behöva jobba helg och kväll.


Tillbaka till böckerna och försöka lära mig något, som är helt onödig kunskap eftersom det som ska kunnas är ren fakta som man bara kan slå upp i en bok om man behöver det senare.. sånt är livet snart börjar nästa kurs

Av eson - 7 oktober 2009 11:47

precis kommit hem från jobbet. nu ska det pluggas till tenta.. men först lite mat. känner mig ordentligt trött på plugger men snart är det ny kurs.. Bit i hop och håll ut.. resten av verkligheten får vänta till jag har skrivit tenta, nu inga mer tankar på jobb, flytt och förhållandet. Bara jag och böckerna.

Av eson - 6 oktober 2009 22:16

seg dag med mycket plugg. imorn blir det först morgonutbildning på jobbet i en timme sen hem och tenta plugga. Känns lagom kul att åka till jobbet för 1timmes jobb, men kul att träffa kollegorna. kallad till visning på lägenheten men är bortrest så det blir inte flytt just nu, kanske kommer fler tåg..

Av eson - 6 oktober 2009 08:15

Segt att gå upp idag, idag blir det monsterdag i skolan, åker nu och kommer hem vid 9tiden, tenta plugg hela dagen sen seminarie på kvällskursen känner mig itne helt taggad men sånt är livet och bara bita ihop.

Undrar hur det går med lägenheten jag sökt? borde bli kalld till visning snart hoppas den är fin så jag kan rycka upp mig lite och bli trevligare mot de jag bryr mig om, men det blir ensamt att bo själv kanske men det är nog nyttigt. undra vad sambon säger när han får veta. Känns som att jag behöver ta nästa steg nu..

Av eson - 5 oktober 2009 16:01

JA det stämmer att städa är roligare än att plugga. Dessutom ger det utlopp för vissa aggretioner. Men nu blir det väl bråk för alla prylar och högar med kläder jag flyttade undan och la vid sambons datorhörna..  Ne nu ska jag fortsätta plugga efter mitt städavbrott. men först en latte ur min underbara lånade kaffemaskin

Av eson - 5 oktober 2009 07:23

Efterdyningarna från gårdagens bråk har ännu inte blåst över. varför står jag inte på mig mer, varför blir jag rädd, det är inte bra, jag som annars alltid står upp för det jag tycker och inte lägger mig platt..

Nu har jag sparkat iväg sambon till jobbet så jag kan få plugga i lugn och ro, måste bara släppa alla dumma tankar och fokusera, så tar jag tag i livets personliga delar efter tentan och skottlandsresan, jag har nog lite tid då. om inte annat så kan jag umgås med vänner om 2 veckor när jag har lite mer tid..

Saknar redan att jobba, så mycket mindre problem att vara på jobbet istället för hemma, men ska dit en stund på onsdag igen.

Nu ska det pluggas :(

Av eson - 4 oktober 2009 20:35

då var det dags. hann knappt komma hem innan bråket bröt ut visserligen inte om nått viktigt men sambon kan inte lyssna.. sen skreks det och var svinförbannad. så drar han upp att mitt gamla jobb var ett skit jobb som inte var värt ett piss.. och att jag skulle jobba heltid å han plugga istället. Jag började som vanligt gråta som symptom på min ilska som gör han mer arg.. men nu är det över skit också det som var en så rolig dag på jobbet med mycket upptåg över en ny ryggmassage som var väldigt dildo lik.. med mest grabbar på jobbet kan det bara bli på ett sätt när en sån pryl hittas, men skoj var det.. nu plugga lite mer hann med lite plugg imorse men nu blir det mer innan läggdags.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards