Alla inlägg under oktober 2009

Av eson - 23 oktober 2009 08:16

Blev inte något pluggande eller tränande i går. Fick istället ett samtal från jobbet som undrade om jag kunde jobba. Så igår blev det jobb och idag också. Detta ledde till att sambon blev irriterad för att han inte tycker att jag prioriterar skolan, och att han malde på om att det jobbet jag har är ett skitjobb. Det är dåliga arbetstider och dåligt betalt.. Dessutom ville han ha beröm för att ha dammsugit i halva lägenheten och ha möblerat om igen så nu är hela min garderob helt kaos trots att han vet att jag vill ha ordning bland mina kläder och att jag inte hade lust att fixa med det nu.

Nu är det dags att åka till jobbet och träffa min härliga och trevliga kollegor. Känns bra att åka till jobbet där är jag åtminstånde uppskattad och har någon att prata med. Som inte blir irriterad på allt jag säger och att det blir bråk om allt som situationen är hemma nu.


Av eson - 22 oktober 2009 08:35

Hade ett långt samtal med sambon som verkar beredd att göra allt jag vill med förhållandet och det känns ju också väldigt konstigt. Han lyssnade faktiskt på vad jag sa men upplevde det konstigt att jag inte sagt något till honom tidigare, att jag säger allt annat väldigt rakt på sak men inte till honom. Han förstod inte att jag varit rädd och orolig och att det var därför jag gjort som jag gjort. Men nu får han chansen ett tag så får jag se hur det går och vad jag känner för oss framöver. 

Nu ska jag plugga hela dagen och sen blir det löpträning också nångång under dagen.

Undra hur länge det håller att han ändrar sitt beteende även om han vill göra det både för sig själv och för min skull. Jag kan nog leva utan honom om det rullar på i gamla spår men om han klarar sig utan mig är svårare att veta..

Av eson - 21 oktober 2009 07:29

Inget hände igår, så ikväll eller imorgon får det bli av istället. Idag ska jag iväg till skolan och se om det går bättre att plugga bättre där. Men jag är inte särsklit sugen på att plugga. Skulle ha jobbat idag men det blev inställt, känns lite trist det var längesen jag var på jobbet, nu är det inte planerat att jag ska jobba förns om 1½vecka. Känns bra att min ena kurs är slut nu även om det börjar en ny på måndag så känns den mer intressant och med ett bättre upplägg. nu är frukoststunden slut och jag ska iväg å handla lite godis som pluggmuta innan jag beger mig till skolan.

Av eson - 20 oktober 2009 17:31

nu snart smäller det, sambon kommer snart hem. Idag ska jag prata med honom om oss två och vad som är viktigt för mig och hur jag tycker att vårt förhållande fungerar vi har inlett denna diskussion i söndags men han verkar inte riktigt förstå hur jag känner. Jag förbjöd honom att prata om våra framtida barn och nu kom ha npå att vi ska gift oss först istället, har han inte förstått att jag är osäker på om vi ska fortsätta tillsammans. Hoppas han inte blir arg och förbannad utan förstår att jag vill fortsätta vårt förhållande men inte riktigt som vi har det nu. Utan att vi gör saker tillsammans som inte är enbart sådant sånt som han gillar.

Av eson - 20 oktober 2009 09:21

rapport läsningen gick inte så bra igår utan idag måste jag ta tag i det så jag hinner jobba lite i veckan också. Nu ska jag plugga,

sen ska jag sortera halva min garderob som sambon vände uppochned på igår när han bytte plats på 2 byråer, suck jag ville ju inte att han skulle göra det för att jag skulle få massa jobb då eftersom det bara var mina saker i byråerna..

kommer att bli en spännande dag..

Av eson - 19 oktober 2009 10:13

nyss hemkommen från ett antal dagar runt släpad i skogar och på berg, känns rätt skönt att komma tillbaka till verkligheten och få plugga lite på riktigt och kanske jobba lite också.. men nu har jag lite rapporter att läsa och analysera. hoppas det går fort och enkelt.

Av eson - 10 oktober 2009 21:06

kom till jobbet imorse och upptäkte att det var ombygnation på gång igen och helt plötsligt så istället för att arbeta som säljare står jag på lagret och sågar till lastpallar, ganska kul men helt oväntat.

Igår blev det en stressig dag först tenta med massa kaos med grejer som skulle skickas runt i salen för att tittas på så att man kunde besvara vissa frågor. Sen tenta öl på uteservering, skoj och trevligt. Så kunde jag slappna av ett tag. sen var kvällen fylld av familjebestyr...


NU är jag fördigpackad och incheckad imorn lyfter planet för en veckas bortavistelse med skolan, det ska li ganska skönt.

Av eson - 8 oktober 2009 21:25

nu är det färdig pluggat till tentan det får gå som det går imorn nu är det försent. en många timmars sömn och sen blir det tenta öl pepp eller depp öl visar sig imorn.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards